Bompengeprisene til Raymond og Lan Marie

Bompengeprisene til Raymond og Lan Marie.

bompengeprisene
bompengeprisene

I et notat som er offentliggjort går det fra at bompengeprisene fort kunne vært 80.- per passering hvis Raymond og Lan Marie hadde fått sine summer vedtatt. Men heldigvis fikk de ikke dette gjennomført.

Hva er det som er galt i hodet på disse bompengekåte politikerne i Oslo bystyre. Skal bare de rike i Asker og Bærum, Lillestrøm og Nittedal, Ski og Oppegård ha råd til å kjøre bil inn og ut av Oslo? Er ikke Raymond Ap politikker og for arbeidsfolk? Selvfølgelig ikke, han kjemper for akademikerne.

Det at bompengeprisene må justeres og aller helst fjernes helt er stort sett på grunn av at de rike har råd til å kjøre uansett pris, mens de fattige blir sittende fast uten mulighet til å ta seg en tur til Oslo. Dette er imot enhver sosialist og kommunistisk tankegang, Der skal det være likhet for alle!

Raymond og Lan Marie gir blaffen i at fattige folk blir lidende under deres styre i hovedstaden vår, Oslo. 80.- for å passere bommene på vei inn i Oslo er uhørt. Det er bra noen stemte imot dette ranet.

Ap ved Raymaond og MdG ved Lan Marie vil drepe hovedstaden vår. Selvsagt burde noe av trafikken reduseres, men det er ulike grunner til at folk trenger og bruker bil. Politikerne på rådhuset har ikke forstått dette, de ser bare problemer ved trafikken.

Valget 2019

Jeg som mange andre håper og tror at denne gjengen bestående av Ap, SV og MdG blir jaget ut av byen etter valget i september. Hvis de mot formodning skulle bli værende i rådhuset blir det vel en folkevandring ut av Oslo og inn i nåværende Akershus.

Ap, SV og MdG er imot enhver form for gulerot som kunne gjort dette på en mer human måte. Sykkel er det eneste de ser for seg som transportmiddel ved siden av buss, trikk og metro.

Toppen  Hjem  Bompenger  Klima  Ap  SV

Erlend Sølvberg, samfunnsdebatant

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: