Psykisk syk av klimakrisen?

Psykisk syk av klimakrisen?

klimakrisen
klimakrisen

Ja, nå er det gått så langtat folk blir psykisk syke av klimakrisen. På forsiden av Vårt Land og 4 sider inne i avisen skrives det om en dansk jente som har fått denne diagnosen. Hva gjør de ikke for å skape blest om klimasvindelen.

Jeg spør, hviken klimakrise? verden brenner ikke opp imorgen eller om 50 år. Verden blir ikke oversvømt av smeltet vann fra polene heller. Det er bare å ta ting helt med ro. Hvis dette er noe de lærer på skolene burde enkelt skoler bli satt under tilsyn for å undersøke hva de lærer bort.

Jeg mener at noe lærere på noen skoler påvirker elevene noe voldsomt med sitt eget engasjement i saken og derfor burde vært fratatt rollen som lærer i disse fagene. Det er veldig mange brun grumsete lærere der ute som lever av å forpeste våre barn og unge.

Det er hevet over en hver tvil at noe av dette klima problemet er menneskeskapt, men naturen retter opp i alt dette på sin egen måte. Alt går i såkalte sykluser. Noen ganger blir det varmere mens andre ganger blir det kaldere, sykluser.

Varmen i europa

For en drøy uke siden var det enormt varmt i europa. Det varmeste som har vært målt på 170 år. Ok, for 170 år siden var det ikke biler og fly og andre fosile bruksområder. Hva var årsaken da? En syklus som slo inn!

Så det at folk blir psykisk syke av klimakrisen er noe som er konstryert opp og ledet av brungrumsete lærere. Skolen må bli flinkere til å velge lærebøker der man ikke ser fanden på veggen hele tiden. Været og klimaet varierer veldig ofte i såkalte syklusser som kommer og går i ujevne variasjoner.

Naturen lever av co2 og klarer å redusere dette på egenhånd. Det vi trenger å gjøre er å prøve å beholde en god del av skogen som blir hugget ned rundt om i verden. Skogen er vår beste venn innen klima og miljøvern.

Slutt å lage sykdommer som ikke eksisterer og gi heller vedkomne en beroligene opplæring i hvordan ting og natur virker.

Toppen Hjem Klimasvindelen Flyskam VårtLand

Erlend Sølvberg, samfunnsdebatant

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: