Redningsaksjoner i havet utenfor Hellas og Italia

Redningsaksjoner i havet utenfor Hellas og Italia.

redningsaksjoner
redningsaksjoner

Det har vært skrevet mye om dette de siste dagene. Justisministeren hadde også noe å si om saken, selv om det var litt dårlig svart, hvis det ikke var omskrevet av en brungrumset journalist. Personer i nød skal selvsagt reddes i redningsaksjoner.

Selvsagt skal folk i nød reddes. De skal ikke overlates til seg selv i nødens stund. Men og det er et stort men, skal de belønnes med å bli transportert til vesten og gullgruven eller skal de tilbake til den havnen de forlot? Jeg mener det siste. De skal ikke belønnes med fri transport til Europa.

Har de råd til å betale menneske smuglere penger for transport til vesten har de det bra nok som de har det. Da blir de mer som «lykkejegere» å regne. Foreldre som tar med seg mindreårige barn på slike overfarter bør jo også miste foreldreretten hvis de skulle komme inn i Europa. De utsetter barna sine for store traumer og stor risiko.

Italia har tatt affære

Italia har begynt å bøtelegge folk som tar flyktninger til deres havner. Dette er et godt vedtak som kanskje kan stoppe noen menneskesmuglere og hjelperne deres. Vi har ikke plass til alle som vil til Europa i Europa.

De har ikke samme kultur som oss og er vanskelige å integrere, de kommer sjelden ut i arbeidslivet og blir en kolosal utgiftspost der de ender opp. Det må bli en slutt på godhetstyraniet til de røde og brune i vesten.

I land som er i krig vil en betinget flyktningestatus være på sin plass. Når det igjen blir fred i landet de flyktet fra skal de hjem igjen og bygge opp landet sitt. Det er slik ting bør gjøres.

Multikultur og globalisme funker ikke sammen med det som har vært og er standard i Europa og vesten ellers. Mange land har prøvd, men ingen har lykkes med det prosjektet.

La oss redde de som reddes kan, men ikke belønn dem med en fri tur til vesten. Direkte retur til den havnen de forlot.

Toppen  Hjem  Klima  Bompenger Sløseri

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: